Пак „поредното“ изхвърляне на фекалии – и пак „легално“

Въпреки направеното предписание да не стоварва фекалии във вододайната зона край претоварната станция за битови отпадъци в гложкото поле, този автомобил е направил цяло блато с вонящи фекалии и много купчини вече изсъхнали такива край пътя. Снимките са от 02.04.2017 г. (неделя), 17.00 ч. На първите снимки се вижда как напуска страничния път и с „мръсна газ“ отпрашва към Тетевен, а на следващите – част от натвореното от него…     – По „топъл“ сигнал на гложенец.

Това се случва пак в Гложкото Поле, или както му казват „на Сливите“. Гложенци отглеждат там (и малко по-надолу) картофи, зеле, сливи и какво ли не – и си ядат продукцията и пият сливовата си ракия без да се притесняват.

фекалии3

Тези снимки (по-долу) са от 02.04.2017 г. (неделя), 17.00 ч.:

фекалии4

фекалии5

Но това продължава от почти пет години:

фекалии гложене

фекалии гложене

Ново: Последен отговор от Община Тетевен (виж точка 2)

FacebookTwitterGooglePinterestWhatsapp

Сподели с:


5 thoughts on “Пак „поредното“ изхвърляне на фекалии – и пак „легално“

  1. Не бих казал спокойствие на гложенеца, а по точно е безхаберие за днешния и утрешен ден за бъдещето на селото на децата им на внуците им за съдбата на техните имоти и къщи. Като помислиш трезво какво е направено от това китно с чист въздух спретнато и чисто балканско село. 1/ Сметище от 30дкара 2/ Претоварна станция от 45декара 3/ Пречиствателна станция неработеща 4/ Канализация неработеща тепърва още гложенци ще им се пълнят къщите от нея 5/ Мостове недостроени 6/ Улици разбити от всичко по горе изброено. И КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА РАЗТРЕВОЖИ ГЛОЖЕНЕЦА?????????????

  2. Абсолютно БЕЗХАБЕРИЕ! И от страна на управниците, които сами си избираме. Стига сме цъкали с език и сме се тюхкали! Действия трябват! Затънали сме до шия…

  3. Чух по радиото, че в едно населено място в България водата е замърсена с уран. Тече Подписка да не се плаща вода от жителите. Е, това е гражданско съзнание! Ами, хайде да си спретнем и ние една Подписка и да не плащаме такса смет. На никой от обеднялото гложенско население не са му излишни 20 лева. Да видим тогава общинарите от Тетевен как ще си пълнят хазната? Щом хем ни тровят, хем им плащаме. Ще можем и сами да си караме боклука до сметището. ЩОМ МОЖЕ ВСЕКИ….. И ВСИЧКО!

Вашият коментар